Struik handelsonderneming heeft eigen damwand productie

....een inblik in onze wereld...

Process

Neem een kijkje in onze productie proces op lokatie in Havelte..

Pure creativiteit

Over ons

Vakmanschap & flexibele dienstverlening

Handelsonderneming Struik in Havelte is een begrip in het noorden van Nederland. Overal staan loodsen, hangars en garages die gebouwd zijn met damwandplaten en dakpanprofielen die Struik produceert, levert en monteert. En daar zijn we trots op.

Struik heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel. Vakmanschap en een flexibele dienstverlening staan dan ook aan de basis van ons succes. De hoogwaardige kwaliteit van onze producten is vanzelfsprekend. Onze damwandplaten en dakpanprofielen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en voorzien van de best beschermende coatings.

HandelsondernemingStruik werkt zowel voor aannemers en agrariërs als voor particulieren. Voor particulieren is er een zaterdagmorgenopenstelling. Dat is voor de doe-het-zelver immers de klusdag bij uitstek.

slide
overons1

Advies

Wij adviseren onze klanten bij de materiaal keuzes voor hun project, hiermee is de klant goed adviseerd ivm het gebruik en kwaliteit.

overons2

Planning

Onze afdeling planning zorgt ervoor dat de afspraken met de klanten goed worden verzorgd, en coordinatie met productie en montage is van belang.

Wat je moet weten

Onze werkwijze

Idee, planning en uitvoering
  • kwaliteit

    Kwaliteit

    Kwaliteit is voor Handelsondermening Struik een groot goed. Onze damwandplaten en dakpanprofielen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en voorzien van de best beschermende coatings. Het staal dat als basis van onze producten dient wordt door staalbedrijf Tata Steel volgens de geldende normen geproduceerd en kent een garantieperiode van maar liefst 40 jaar. Daarnaast wordt nauwgezet gelet op veiligheid tijdens het montagewerk. Struik is VCA*-gecertificeerd.

  • snelle-levering

    Snelle levering

    Dankzij de eigen fabricage, montage en voorraad sandwichpanelen heeft het bedrijf de kwaliteit van de dienstverlening in eigen hand. Een strakke planning zonder concessies te doen aan de afwerking is van groot belang. Ook bij storm- en sneeuwschade of in geval van inbraak is snelle actie vereist. Handelsondermening Struik is flexibel genoeg om voor dit soort spoedklussen tijd vrij te maken. De vakkundigheid en betrokkenheid van de medewerkers is de kracht van Struik als het gaat om flexibele dienstverlening. De medewerkers zijn trots op hun vakmanschap en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Volg ons op social media. Binnen afzienbare tijd zullen wij op de onderstaande socialmedia te bereiken zijn.

Facebook is de eerste stap

Productie

Wat wij doen?

enkele voorbeelden op video

Vakbekwaamheid, betrokkenheid en een eigen productiehal maakt Struik tot een ideale uitvoerder voor grote projecten. Niet alleen in de regio, maar in heel Nederland.

 

Struik handelsonderneming staat bekend voor hun creativiteit en kwaliteit, wij doen wat wij zeggen.

Struik damwand & dakprofielen

 

 

0521 - 341 828

Je kunt ook bellen van 09:00 t/m 12:00 uur en van 13:00 t/m 17:00 uur

En nu

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag vul dan onderstaande formulier in.

Ons adres: Oeveraseweg 12 - 7971 PA Havelte - T 0521 - 341 828 - info@struikhandelsonderneming.nl
Vindt ons op Google Maps

Do you have any idea in mind? Contact us, we will give you the answer you expect.